Personvernerklæring

Norsk Versjon 10.10.2019

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Anders Christoffer Haugen («jeg») behandler informasjon om besøkende på https://anderschaugen.org («Nettstedet»). Ved å besøke dette Nettstedet samtykker du i at jeg samler inn informasjon og bruker det i tråd med denne personvernerklæringen.

Hvem er jeg og hva inneholder denne personvernerklæringen

Anders Christoffer Haugen er en privatperson og Nettstedet er hans personlige hjemmeside.

Med denne personvernerklæringen vil jeg, etter beste evne, redegjøre for personopplysninger som samles inn på Nettstedet og hvordan disse behandles.

Hvilke personopplysninger jeg samler inn og hvorfor jeg samler de inn

Jeg samler inn personlig informasjon som du frivillig gir meg ved bruk av tjenester på dette Nettstedet.

Jeg samler inn informasjon automatisk gjennom bruk av tjenester og informasjonskapsler. Denne informasjonen kan ikke avsløre din spesifikke identitet, og denne informasjonen er benyttet for sikkerhetsformål, operativ drift av Nettstedet, og analyseformål.

Kontaktskjema

Dette nettstedet inneholder et kontaktskjema som samler inn navn og epostadresse. Dette er nødvendige opplysninger for å kunne respondere på kontaktforespørselen og krever et aktivt samtykke fra brukeren. Denne informasjonen oppbevares i den tidsperioden det er nødvendig for å besvare kontaktforespørselen, og den benyttes ikke til markedsføringsformål.

Brukerdata

Dette Nettstedet samler inn informasjon om hvordan Nettstedet benyttes av besøkende. Dette inkluderer informasjon om din IP-adresse, nettlesertype, nettleserversjon, hvilke sider du besøker, tid og dato for ditt besøk, tiden du bruker på Nettstedet, og annen diagnostisk data.

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og tilsvarende sporingsteknologi for å samle inn informasjon om aktivitet på Nettstedet. En informasjonskapsel («cookie») er en tekstfil som lagres i nettleseren din når du besøker en nettside. Når du besøker Nettstedet for første gang, eller etter at du har slettet informasjonskapsler, informeres du om at Nettstedet bruker informasjonskapsler via en banner øverst på siden. Ved å trykke på banneret, aksepterer du bruken av informasjonskapsler på Nettstedet.

Bruk av personopplysninger

Opplysninger samlet inn via kontaktskjema, brukerdata og informasjonskapsler benyttes til ulike formål relatert til driften av Nettstedet. Dette inkluderer å respondere på kontaktforespørsler, analysere bruken av nettstedet for å tilby relevant innhold, samt å oppdage og løse tekniske problemer.

Jeg benytter den informasjonen som samles inn til:

 • Fullføring og administrasjon av donasjoner.
 • Svar på kontakforespørsler og forespørsel om tilbakemeldinger.
 • Beskyttelse av Nettstedet og dets tjenester.
 • Respons på forespørsler fra offentlige myndigheter.
 • Tjenesteyting til besøkende på Nettstedet.
 • Analyse av bruken av Nettstedet og dets tjenester.

Dataoverføring

Opplysninger samlet inn via kontaktskjema, brukerdata og informasjonskapsler kan overføres, og behandles, utenfor EØS/EU. Dette følger av at leverandørene av de ulike tjenestene som benyttes til datainnsamling kan befinne seg utenfor EØS/EU.

Anders Christoffer Haugen gjøredet som er nødvendig, innen rimelighetens grenser, for å sikre at dine personopplysninger behandles i tråd med denne personvernerklæringen og at opplysningene bare overføres til land som har adekvat behandling av personopplysninger.

Deling av personopplysninger

For å drive Nettstedet kan noen ganger personopplysninger måtte deles med andre parter. Dette inkluderer tredjeparts tjenestetilbydere, leverandør av webhotell og offentlige myndigheter.

De tredjeparts tjenestetilbyderne som informasjon vil bli delt med i forbindelse med tjenester på dette Nettstedet er:

 • Akismet, reCAPTCHA v3 – For anti-spam formål.
 • All In One WP Security & Firewall – For sikkerhetsformål.
 • Dropbox Backup, Flamingo – For sikkerhetskopiering av Nettstedet.
 • WordPress Stat – For analyseformål.
 • PayPal – For donasjonsformål.
 • SoundCloud, Youtube, Google – For innholdsoptimisering.
 • Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest – For deling av innhold på sosiale medier.
 • WP Accessibility – For tilgjengelighetsformål.

Beskyttelse av personopplysninger

For å ivareta sikkerheten på Nettstedet og beskytte mot misbruk av personopplysninger, er nødvendige sikkerhetstiltak iverksatt. Nettstedet benytter anerkjente leverandører av tjenester, så som webhotell, sikkerhetsteknologi og sikkerhetskopiering. Det benyttes videre sterke passord på nettstedet for å hindre uvedkommende tilgang.

Det gjøres oppmerksom på at nødvendige tiltak til tross, så kan ikke sikkerheten garanteres 100%. Dette som følge av at nettoverføringer og elektronisk lagring vil innebære en risiko selv ved bruk av god sikkerhetsteknologi.

Endringer til denne personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen kan bli oppdatert og dette vil reflekteres i en ny versjon på Nettstedet. Det anbefales at du jevnlig sjekker personvernerklæringen for eventuelle endringer.

Dine rettigheter

Du kan når som helst be om at jeg sletter alle personopplysninger jeg har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger som er nødvendig å lagre av administrative, juridiske, eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontakt

Hvis du har noen spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte meg på https://anderschaugen.org/contact